Companie

KUB.MD se ocupă cu comercializarea angro și cu amănuntul a unei game largi (peste cinsprezece mii de articole) de accesorii, căști și dispozitive pentru o varietate de gadget-uri moderne. Compania și-a început activitatea în 2014. Pe atunci avuse doar singurul magazin de vânzări online în inima Chișinăului. Astăzi compania deține 16 magazine situate în diferite sectoare ale Chișinăului și suburbiile lui. Majoriteatea sunt amplasate în centrele comerciale ale orașului.

«Great things in business are never done by one person. A team of people does them» Steve Paul Jobs

De-a lungul celor 10 ani de existență a companiei, am reușit să construim o echipă excelentă de profesioniști. La noi, nu există fluctuații de personal! KUB`ul tot timpu este plin de viață! Indiferent de funcția pe care o îndeplinesc, toți angajații noștri sunt pozitivi, prietenoși și creativi. Vârsta medie a angajaților companiei este de 31 de ani. Consultanții noștri sunt cei mai buni! Sunt extrem de atenti la orice client. Este important ca fiecare dintre ei să vadă zâmbetul amabil al clientului și să audă de la el: „Oh! Este exact ceea ce am nevoie!”

MISIUNEA COMPANIEI:
Lucrăm pentru Dvs. . Misiunea noastră este să simplificăm cât mai mult procedura de alegere a produsului necesar în sortimentul vast și „fără fund” al diverselor accesorii.
Încercăm să umplem viața clienților noștri cu emoții pozitive. Noi IUBIM ceea ce facem!

Oficiul principal
str. Lev Tolstoi, 24/1, Chișinău
Domeniul
  • Comert
Numarul angajaților
21-50
Beneficii
Telefonie mobila
Notebook
Program de lucru flexibil
Zile suplimentare de concediu
Crestere profesionala
Reduceri la productie/serviciile companiei
anunțuri

Nu exista posturi vacante

Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide